Cinema
Cultura 27/04/2012

Warner compra el guió d'una estrella de Twitter

Kelly Oxford ha sigut considerada una de les tuitàires imprescindibles per la revista 'Time Magazine' els anys 2011 i 2012

Efe
1 min

Los AngelesL'estudi Warner Bros ha tancat un acord per a la compra de 'Son of a bitch', un guió de comèdia escrit per Kelly Oxford, una usuària amb prop de 340.000 seguidors a la xarxa social Twitter, segons informa el blog especialitzat 'Deadline'. La publicació sosté que la companyia hauria pagat una xifra no superior al mig milió de dòlars (una mica més de 377.000 euros) pel llibret, que narra una història amb un to similar al de 'La boda de la meva millor amiga' (2011) sobre una jove habitual consumidora de cànnabis que tracta de preservar la seva imatge popular després de descobrir que està embarassada. La pel·lícula serà produïda per Steve Golin i Kerry Kohansky-Roberts.

'Son of a bitch' és el primer guió escrit per Oxford per a un llargmetratge. Anteriorment va vendre els guions d'episodis pilot per a sèries de televisió als canals CBS i NBC.

KellyOxford va ser escollida entre els usuaris imprescindibles de Twitter els anys 2011 i 2012 per la revista 'Time Magazine'. Aquesta canadenca i mare de tres fills empra habitualment Twitter per fer comentaris divertits sobre aspectes de la cultura popular i la relació que manté amb els seus petits. En el seu perfil es defineix així: "Escriptora, dissenyada per fer-te pensar que tot va bé. Sóc la teva 'perestroika'".

stats