Cultura 14/02/2012

Traslladen el cos de Whitney Houston cap a Nova Jersei

Familiars i amics íntims acompanyen les despulles de la cantant en un jet privat que viatja cap a Newark, la seva ciutat natal

Efe
1 min
Whitney Houston, Grammy a la millor cantant pop el 1988

Los AngelesLes restes mortals de la cantant Whitney Houston volen cap a Newark, Nova Jersey, la seva ciutat natal, en un jet privat propietat del cineasta afroamericà Tyler Perry, segons informa la web especialitzada en famosos Radar Online. En el mateix avió, que va sortir de l'aeroport de Van Nuys (Los Angeles), hi viatgen familiars i amics íntims de la cantant, que va morir el passat dissabte. El diari de Nova Jersey 'Star Ledger' va publicar ahir que el funeral se celebrarà divendres al Prudential Center, un pavelló amb capacitat per a 19.000 persones on juguen els New Jersey Nets de la NBA.

Segons la versió policial, Houston va ser trobada "inconscient" dins la banyera de l'habitació de l'hotel Beverly Hilton per un membre del seu equip, i la seva mort va ser certificada a les 15.55 de la tarda pel personal dels serveis d'emergència que la van intentar reanimar sense èxit. El portal 'TMZ.com', que cita fonts pròximes a la cantant, sosté que l'oficina forense de Los Angeles hauria confirmat a la família que l'artista no va morir ofegada, sinó per la combinació de calmants i altres fàrmacs amb alcohol.

stats