FUNDACIÓ
Cultura 22/08/2011

El pare d’Amy Winehouse haurà de tornar les donacions dels fans per a la fundació

Mitch Winehouse ha dit que algun “torracollons” ha registrat el nom de la fundació abans que ells poguessin fer-ho

Redacció
1 min
Amy Winehouse amb el seu pare, Mitch / GETTY

BarcelonaMitch Winehouse s’ha vist obligat a tornar els xecs i donacions que els fans d’Amy Winehouse, la seva filla, van enviar per poder avançar en el projecte de la fundació d’ajuda social que volia crear en el seu nom, segons ha dit en un missatge a Twitter.

Els familiars de la cantant no han pogut registrar el nom "Fundació Amy Winehouse" perquè algú ho ha fet abans, segons ha explicat Mitch Winehouse a la BBC. A més, en el seu perfil de Twitter, ha explicat els detalls de la situació i ha fet una crida a “bombardejar els webs dels tablois per posar pressió a aquest torracollons que ens ha robat el nom de la fundació”. També a Twitter, ha donat pistes sobre les activitats del propietari del nom que “intenta vendre’l per internet”.

Segons ha admès Mitch Winehouse, hauran de tornar les donacions “perquè no tenen un compte bancari amb aquest nom”. El domini d’internet Amywinehousefoundation.org.uk també està registrat per algú no relacionat amb la familia de la cantant, que va morir el 24 de juliol.

stats