CINEMA
Cultura 19/08/2011

Woody Allen bat rècords als Estats Units amb ‘Midnight in Paris’

‘Midnight in Paris’ és ja la producció catalana més taquillera als EUA i ha recaptat més diners que cap altra de Woody Allen

Redacció
1 min
Allen ens fa viure una altra vida en un moment d'insatisfacció

BarcelonaLa pel·lícula de la productora catalana Mediapro Midnight in Paris, dirigida per Woody Allen, s’ha convertit en la pel·lícula del director que més diners ha recaptat als Estats Units i en la cinta de producció catalana de més èxit en les taquilles d’aquest país.

Segons ha informat avui Mediapro, Midnight in Paris ha recaptat 50 milions de dòlars als EUA i 85 milions a tot el món. Les dades de taquilla de la cinta al país d’on és originari el seu director la col·loquen per sobre d’altres aclamats títols d’Allen com Manhattan o Annie Hall.

A més, el film bat títols com Darkness, de Jaume Balagueró, que va recaptar 22 milions de dòlars i es col·loca al capdavant de les pel·lícules catalanes més profitoses als EUA.

Les dades de recaptació serveixen a Midnight in Paris per ser la segona cinta espanyola més taquillera després d’Els altres (2001), d’Alejandro Amenábar, que va aconseguir 96 milions de dòlars a les sales de cinema nord-americanes.

stats