Cinema
Cultura 02/02/2011

Woody Allen obrirà el proper festival de Cannes

La propera pel·lícula del director novaiorquès serà l'encarregada d'inaugurar la important cita amb el millor cinema del món. El film s'ha rodat íntegrament en la capital francesa.

Redacció
1 min
Woody Allen i Carla Bruni

BarcelonaMidnight in Paris, la darrera pel·lícula de Woody Allen, obrirà l'edició número 64 del Festival de Cinema de Cannes, que se celebra de l'11 al 22 de maig. El film està interpretat per Kathy Bates, Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Michael Sheen, Owen Wilson i Carla Bruni, la dona del president francès Nicolas Sarkozy.

París és l'escenari d'aquesta comèdia romàntica, que està produïda de nou per l'empresa catalana Mediapro, després de Vicky, Cristina, Barcelona i Coneixeràs l'home dels teus somnis.

La darrera cinta d'Allen ens presenta una família que viatja a la capital francesa per negocis. El grup inclou una jove parella que veurà com les seves vides canvien durant la seva estància en la ciutat. La pel·lícula celebra el gran amor d'un jove per París i, al mateix temps, explora la il·lusió de que qualsevol altra vida és sempre millor.

stats