Cinema
Cultura 12/03/2012

El nou film de Woody Allen es podria rodar a Dinamarca

Després de rodar 'Nero fiddled' a Roma amb Penélope Cruz, Copenhaguen podria ser la següent ciutat europea d'acollir la producció d'una pel·lícula del director novaiorquès

Ara
1 min
Woody Allen

BarcelonaLa gira europea de Woody Allen podria continuar a Dinamarca. Després d'haver rodat a Londres ('Match Point', 'Coneixeràs l'home dels teus somnis'), París ('Midnight in Paris'), Barcelona ('Vicky, Cristina, Barcelona') i Roma (la inèdita 'Nero fiddled', amb Penélope Cruz i Jesse Eisenberg), la web 'The Hollywood reporter' apunta que Copenhagen compta amb molts números per ser el proper destí cinematogràfic del director de 'Manhattan', un projecte encara sense títol ni intèrprets.

La productora de les últimes produccions europees d'Allen, Letty Aronson, està negociant amb el productor danès Per Holst –responsable entre d'altres de l'oscaritzada 'Pelle, el conqueridor' i del primer film de Lars Von Trier– la possibilitat de concretar el rodatge de la cinta de cara al 2013.

Com en d'altres produccions europees de Woody Allen, la viabilitat del projecte serà determinada pels ajuts locals. En aquest cas, el govern regional de Copenhagen està preparant un fons específicament destinat a atreure coproduccions internacionals que podria aplanar el camí per al primer film danès del director.

stats