CINEMA
Cultura 07/03/2012

Woody Allen tornarà a la gran pantalla interpretant un gigoló

Després de 12 anys sense treballar per un altre director, el cineasta novaiorquès ho farà en la comèdia independent 'Falling gigolo', de John Turturro

Efe
1 min
Woody Allen

BarcelonaWoody Allen tindrà un paper en la propera pel·lícula dirigida per John Turturro, una comèdia independent titulada 'Fading gigolo'. Serà el primer film en 12 anys en què Allen es posa al servei d'un altre director.

La pel·lícula està basada en un guió del mateix Turturro, que, juntament amb Allen, protagonitzaran la historia de dos amics que decideixen convertir-se en gigolós per guanyar diners i acaben despertant sospites a la comunitat jueva a la qual pertanyen. La parella adoptarà els pseudònims de Virgil i Bongo.

En la pel·lícula de Turturro també hi actuarà Sharon Stone, que interpretarà una dermatòloga que tracta el personatge de Woody Allen i que decideix contractar els serveis sexuals de Turturro. L'actriu Sofia Vergara, una de les protagonistes de la sèrie 'Modern Family', podria afegir-se al repartiment. S'està negociant amb l'actriu perquè faci un paper secundari i interpreti una dona rica i avorrida del seu matrimoni que vol fer un trio amb Turturro i Stone.

stats