Cinema
Cultura 27/04/2012

La premsa italiana critica la imatge de Roma del nou film de Woody Allen

Els crítics es queixen perquè a 'A Roma amb amor', el nou film del director, la ciutat apareix plena de prostitutes i els italians semblen irreals. S'estrenarà a l'Estat el 7 de setembre

Ara
1 min
Imatge del rodatge del film 'A Roma amb amor'

BarcelonaLa nova història de Woody Allen situada a Europa, 'A Roma amb amor', s'estrenarà als cinemes de l'Estat el 7 de setembre, segons ha anunciat avui Medriapro en un comunicat. El film narra les relacions i aventures que diversos personatges nord-americans i italians viuen a la Ciutat Eterna. A més del mateix Allen, entre els protagonistes de la pel·lícula hi ha Roberto Benigni i Penélope Cruz. La pel·lícula ha comptat amb el suport financer de la productora de Silvio Berlusconi.

La nova pel·lícula del director de 'Manhattan' només s'ha estrenat a Itàlia, on ha creat divisió d'opinions, tot i que ha fet el rècord per a una pel·lícula d'Allen al país. Segons recull avui 'The New York Times', alguns periodistes i crítics italians es van queixar després de la projecció destinada a la premsa perquè "la seva Itàlia és superficial, plena de prostitutes, i els italians estan representats d'una manera irreal". No és la primera vegada que Allen es troba davant aquesta situació. A Barcelona va rebre crítiques del mateix tipus quan va estrenar 'Vicky Cristina Barcelona'.

Una periodista, molesta, va preguntar al director si la història d''A Roma amb amor' estava influenciada per l'escàndol sexual de l'antic primer ministre Silvio Berlusconi. Allen li va respondre que no tenia un coneixement tan profund de la política i la cultura italianes i que "només volia fer una pel·lícula entretinguda i ambientada a Roma''.

stats