CINEMA
Cultura 03/02/2011

Elsa Pataky i 'Di Di Hollywood' s'enduen els premis YoGa, els Razzies espanyols

Fernando León de Aranoa, per 'Amador', i Mario Casas, per 'A tres metros sobre el cielo', també han estat reconeguts

Redacció
1 min
Razzies didi hollywood

BarcelonaEls premis YoGa han tornat a dictar sentència en contra del pijor cine espanyol i internacional. Aquests premis anti-Goya, que atorga per 22è any un col·lectiu de crítics catalans que es manté en l'anonimat per no patir represàlies, ha determinat que el pitjor film espanyol de l'any, i premi Putty Woman, és per a DiDi Hollywood, de Bigas Luna. I la seva protagonista, Elsa Pataky, s'ha endut el YoGa a la pitjor actriu, ex aequo amb Carolina Bang per Balada triste de trompeta –nominada també, per cert, als Goya. El pitjor actor de la temporada i premi Que Se Mueran los Feos és per a Mario Casas per A tres metros sobre el cielo.

Del cinema estranger, el YoGa a la pitjor pel·lícula ha estat per Come, reza, ama, de Ryan Murphy. La pitjor actriu per totes les estrenes que ha fet el 2010 (Love happens, Ex-posados i Un pequeño cambio) és Jennifer Aniston, i els actors de 2010 en pes, Liam Neeson, Gerard Butler i Ralph Fiennes, han estat guardonat amb el Premi 3D (desenfocats, desorientats i desubicats). Per acabar, Florian Henckel von Donnersmarck ha estat premiat com a pijtor director per The tourist.

Altres premis especials dels anti-Goya han estat per a la llei sinde (premi Con La Iglesia Hemos Topado), per al productor Lluís Miñarro, per al tràiler de Torrente 4, i també hi ha hagut un premi Chorizos Kaplan: El Gaudí Tenía Un Precio, i finalment s'ha reconegut la tasca del col·laborador de Time Out, el periodista de cine Pere Vall, per la capacitat d'infiltrar-se com a actor de cameos a La leyenda del innombrable, Felipe y Letizia, L’edèn, El asesino a sueldo, Spanish Movie i E.S.O (entidad sobrenatural oculta), entre altres.

stats