GENT
Cultura 17/10/2011

Zachary Quinto, el dolent de la sèrie 'Herois' i l'últim Spock, 'trending topic' després de sortir de l'armari

L'actor de 34 anys va decidir fer pública la seva orientació sexual inspirat pel jove Jamey Rodemeyer, l'adolescent gai que es va suïcidar per culpa de l'assetjament

Ara
1 min
Zachary Quinto

Zachary QuintoL'actor Zachary Quinto, que va encarnar el paper de Sylar, el dolent de la sèrie Herois, i que va ser Spock a l'Star Trek de J. J. Abrams (2009), és trending topic global a Twitter. El motiu, el suport que ha rebut a la xarxa després de reconèixer públicament que és gai.

L'actor de 34 anys va reconèixer la seva homosexualitat en una entrevista amb una revista novaiorquesa a propòsit de la seva participació en un muntatge de l'obra teatral Àngels a Amèrica, en la qual interpreta el paper d'un home gai.

Després, al seu web, Quinto va explicar en un post que va decidir sortir de l'armari inspirat pel jove Jamey Rodemeyer, un adolescent gai que patia assetjament escolar pel fet de ser homosexual i que es va convertir en un símbol a la xarxa després de suïcidar-se.

"Després de la mort de Jamey, vaig tenir clar que ser gai i no reconèixer-ho públicament no és suficient per contribuir en la immensa tasca que cal per a aconseguir la igualtat", diu Quinto al seu web.

Després de publicar un enllaç al post a través del seu compte a Twitter, Quinto s'ha convertit en una sensació a la xarxa.

stats