Rock
Cultura 30/01/2011

Aerosmith ja grava el nou disc

La banda de rock nord-americana Aerosmith està en aquests moments enregistrant un nou disc a Califòrnia després d'haver superat una greu crisi l'any passat.

Redacció
1 min
Els veterans Aerosmith

BarcelonaEl cantant Steve Tyler, el guitarrista Brad Whitford, el baixisita Tom Hamilton i el bateria Joey Kramer s’han ajuntat de nou per a una sèrie de proves lliures a l’estudi del seu col·labortador habitual Marti Frederiksen a Monrovio, Califòrnia.

Segons explica la revista musical NME, el guitarrista Joe Perry no ha pogut assistir a les sessions a causa d’un compromís imprecís, segons Frederiksen, tot i que diu que els seus companys l’estan “trobant a faltar”. La banda, de fet, ha gravat ja quatre cançons del nou disc, el primer des de Honkin’ on bobo’, del 2004.

“Està sent realment bo, genial”, va dir Frederiksen a Billboard.com. “Estem tocant les cançons, ajuntant els riffs, passant-nos-ho bé, rient i treballant des del migdia a les onze de la nit. Ens ho estem currant”. I va afegir: “Mirem d’anar ràpid però necessàriament acabant les cançons i completant-les, sinó que volem tenir molt de material per després poder triar”.

Les informacions que s’han filtrat a la premsa especialitzada diuen que Aerosmith busca gravar un àlbum amb l’estil de la “vella escola” per treure’l a finals d’any.

stats