Música
Cultura 29/03/2012

La banda sonora d''Els jocs de la fam' ven 175.000 còpies en una setmana

La pel·lícula sobre la saga literària de Suzanne Collins recapta 116 milions d'euros als Estats Units en el primer cap de setmana

Efe/ara
2 min
'Els jocs de la fam'

BarcelonaTot fa pensar que 'Els jocs de la fam' serà un dels fenòmens comercials de l'any. 'The hunger games: Songs from district 12 and beyond', la banda sonora original de la primera pel·lícula sorgida de la saga 'Els jocs de la fam', va ser el disc més venut als Estats Units durant la passada setmana, i va repetir l'èxit de l'estrena del film.

La pel·lícula 'The hunger games', protagonitzada per Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth, es va estrenar als Estats Units amb un resultat rècord de taquilla per ser la primera part d'una saga, després de recaptar 155 milions de dòlars (116 milions d'euros) en el primer cap de setmana. Segons ha informat 'Billboard', la banda sonora ha contribuït a estendre el fenomen després de vendre 175.000 còpies en la seva primera setmana a la venda.

'The hunger games: Songs from district 12 and beyond' compta amb una variada selecció musical, amb aportacions d'artistes tan diversos com Taylor Swift i Arcade Fire, a més del raper Kid Cudi, Maroon 5, The Low Anthem i la jove Birdy, entre d'altres. Es tracta de la primera banda sonora original d'una pel·lícula que arriba a aquesta posició des que el 2009 ho fessin 'Michael Jackson's This Is It' i 'The Twilight Saga: New Moon', la música del film 'Lluna nova', de la saga vampírica 'Crepuscle'.

La saga literària de Suzanne Collins la publica en català l'editorial Estrella Polar, dins la col·lecció juvenil L'Illa del Temps, i explica en clau de ciència-ficció les aventures de Katniss Everdeen, una adolescent que mira de sobreviure en un món postapocalíptic. La pel·lícula, dirigida per Gary Ross, s'estrenarà als nostres cinemes el 20 d'abril.



stats