Cultura
Cultura 24/06/2011

Invasió d'homes i dones vestits de blau

Els organitzadors del Dia Mundial dels Barrufets volen aconseguir concentrar més de 2.510 persones disfressades per batre un Record Guinness

Redacció
1 min
Dia Mundial dels Barrufets

BarcelonaPierre Culliford, "Peyo", el creador dels entranyables barrufets, va néixer un 25 de juny de 1928. Per commemorar l'efemèride, Columbia Picture i Sony Pictures Animations han organitzats diferents esdeveniments a tot el món. Una campanya que ajudarà a augmentar el taquillatge de la pel·lícula 'Els Barrufets, 3D', que s'estrenarà a Espanya el proper 29 de juliol.

Els organitzadors han convocat a la ciutadania a disfressar-se amb un barret, pantalons i sabates blanques, i a pintar-se el cos i la cara de blau. L'objectiu és superar els 2.510 barrufets i establir un nou rècord Guinness. La concentració es farà a Brusel·les (on van néixer els barrufets), Atenes, Schevingen (la Haia), Dublín, Mèxic DF, Ciutat de Panamà, Varsòvia, Mosou, Johannesburg, Nova York i Londres.

Els organitzadors del Dia Mundial dels Barrufets han previst que figures de mida real, és a dir, de 20 centímetres d'alçada, invadeixin la terrassa del Trocadero, davant la Torre Eiffel; la plaça central de Reikiavik, l'aeroport internacional El Dorado de Bogotà, i algunes de les zones amb més concentració de tràfic de Ginebra i Zuric. A Taiwan, la Casa Roja es transformarà en una Casa Blava i s'omplirà de barrufets. A Los Angeles, al centre comercial Santa Monica Place, s'organitzaran un munt d'activitats 'barrufetaires'.

stats