MÚSICA
Cultura 01/07/2011

La candidatura continuïsta guanya les eleccions a la SGAE

Dels 38 membres escollits, 30 són de la Candidatura Profesional de Autores y Compositores; l'opositora no té ni un representant a la nova junta

Redacció
1 min

BARCELONAEls autors i editors han donat el seu suport majoritari a la gestió de l'actual equip de govern de la SGAE en les eleccions a la renovació de la junta directiva, celebrades ahir. La Candidatura Profesional de Autores y Compositores (CPAC) ha col·locat als seus trenta candidats en els col·legis autorals, mentre que els vuit representants restants del Col·legi Editorial procedeixen de la llista col·lectiva d'editors musicals. La llista alternativa De Otra Manera (DOM), que concorria a Gran Dret i Petit Dret, no ha aconseguit cap representant, com tampoc els socis que es presentaven de manera individual.

El 12 de juliol es farà la primera sessió de la junta directiva i es designaran el president de la SGAE i tres vicepresidents, així com el president del consell de direcció, càrrec que en l'actualitat exerceix Eduardo Bautista. A la nova junta directiva s’incorporen fins al 2015 Juan Carlos Alberola, Yolanda García, Santiago Moncada, Mariano Díaz, Albert Guinovart, Blanca Li, Alberto Comesaña, Juan Carlos Cuello, Javier Limón, Víctor Manuel, Pascual González, Sabino Méndez, Dolo Beltrán, José Luis Cuerda, Pedro Olea, Ignacio del Moral i Ángel Illarramendi. Repeteixen Ernesto Caballero, Teo Cardalda, José Ángel Hevia, Queco Ruiz, Caco Senante, Mikel Erentxun, Inma Serrano, Jaume Sisa, Xavier Benguerel, Tomás Marco, Imanol Uribe, Manuel Gómez Pereira i Bernardo Fuster, així com les vuit editorials musicals.

stats