Cultura 30/06/2012

La cantant Adele anuncia que està embarassada

Serà el primer fill de la britànica, de 24 anys

Efe
1 min
La cantant britànica Adele amb els gramòfons daurats que va rebre diumenge a l'Staples Center de Los Angeles.

LondresLa cantant britànica Adele anunciat, a través de la seva web, que està embarassada del seu primer fill i que ella i la seva parella, Simon Konecki, estan "entusiasmats" amb la notícia.

"M'encanta poder anunciar que Simon i jo estem esperant el nostre primer fill junts. Volia que us sabéssiu directament per mi; evidentment estem entusiasmats i molt emocionats però si us plau respecteu la nostra privacitat en un temps tan preciós", assenyala la cantant de 24 anys.

Adele, que ha venut més de 17 milions de còpies del seu segon i últim àlbum, '21', ha guanyat sis Grammys, dos Brits i dos Ivor Novello amb un treball en el que algunes de les cançons estan inspirades en la ruptura amb el seu ex.

La cantant londinenca va conèixer la seva actual parella, un dels responsables de l'organització benèfica dedicada a l'aigua Drop4Drop, l'estiu passat.

En ple èxit, Adele va haver de suspendre a finals de l'any passat la seva gira als Estats Units i nombrosos concerts al Regne Unit a causa d'un problema a les cordes vocals pel qual va ser operada al novembre a Boston.

stats