Cultura 26/06/2012

'El cuerpo', 'opera prima' del català Oriol Paulo, inaugurarà Sitges 2012

La secció oficial del certamen inclourà 'Cosmopolis', de David Cronenberg, 'Holy Motors', de Leos Caraz, '3D Flying Swords of Dragon Gate', de Tsui Hark, i 'Chained', de Jennifer Lynch –filla de David Lynch

Xavi Serra
1 min
Cartell de Sitges 2012

Barcelona'El cuerpo', 'opera prima' del català Oriol Paulo, inaugurarà el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2012. La cinta compta amb els intèrprets Belén Rueda, José Coronado i Hugo Silva.

El cinema català també serà present amb 'El bosc', d'Óscar Aibara –a partir d'un relat d'Albert Sánchez-Piñol–, i amb 'Insensibles', 'opera prima' de Juan Carlos Medina protagonitzada per Àlex Brendemühl.

La secció oficial del certamen inclourà 'Cosmopolis', de David Cronenberg, 'Holy Motors', de Leos Caraz, '3D Flying Swords of Dragon Gate', de Tsui Hark, i 'Chained', de Jennifer Lynch –filla de David Lynch.

A més, Pascal Laugier, el director de la polèmica 'Martyrs', torna amb 'The Tall Man'.

Sitges 2012 dedica la seva imatge a un concepte icònic en el gènere de la ciència-ficció: la fi del món. El certamen se celebrarà del 4 al 14 d'octubre i conmemorarà el 20è aniversari del film 'Reservoir Dogs', a la vegada que homenatjarà Tarantino com a renovador del cinema de culte.

stats