EQUIPAMENT CULTURAL
Cultura 27/02/2011

El CCCB habilitarà un espai de consulta del fons audiovisual de la mostra OVNI

La mostra bianual OVNI (Observatori de Vídeo No Identificat) compta amb un arxiu de 2.000 peces de videoart, documental independent i arqueologia dels mitjans de comunicació

Redacció
1 min

Barcelona @font-face { font-family: "Times New Roman"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p { margin-right: 0cm; margin-left: 0cm; font-size: 10pt; font-family: Times; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) s'ha compromès a instal·lar un espai de consulta permanent del fons audiovisual d'OVNI (Observatori de Vídeo No Identificat), segons han assegurat els organitzadors del certamen. La mostra compta amb un arxiu de 2.000 peces de videoart, documental independent i arqueologia dels mitjans de comunicació, destinats a promoure la crítica de la cultura i la societat contemporània.

De caràcter bianual, l'edició d'enguany d'OVNI es va inaugurar al CCCB el passat 22 de febrer i es clasura avui. El festival ha exhibit durant aquests dies una selecció de 45 peces de les 190 que s'han incorporat a l'arxiu, procedents de tot el món, heterogènies, i que tant tracten sobre les impostures de la propaganda bèl·lica com de la "videocràcia exercida des del poder per Berlusconi". També hi ha propostes que tenen a veure amb l'aspecte humà dels talibans, el món virtual de Second Life, la gestació dels videojocs a la Xina o el neocapitalisme de Dubai. Segons els organitzadors, l'OVNI 2011 ha convocat un 30 per cent més de visitants que l'any passat i les sessions han tingut una ocupació mitjana del 95 per cent.

stats