Cinema
Cultura 23/02/2011

La cerimònia dels Oscar escalfa motors

Els productors han revelat alguns detalls de la gala: desapareixen els muntatges de pel·lícules i tornen les interpretacions individuals de les cançons nominades.

Redacció
1 min
Oscar 2011

BarcelonaEn una entrevista a The Hollywood Reporter, Bruce Cohen, un dels productors de la gala dels Oscar, ha revelat algunes novetats de la gala respecte a edicions passades. "No hi haurà muntatges de pel·lícules dins de la cerimònia", diu Cohen, al·ludint a petits vídeos com el que l'any passat feia un homenatge al cinema de terror. Tampoc hi haurà testimonis individuals oferts pels presentadors sobre cada una dels actors i actrius principals nominats. Els productors, però, han reclutat els pares i les mares dels intèrprets nominats per participar en la prèvia de la cerimònia i en algun moment de la transmissió.

Els productors també han recuperat les quatre interpretacions separades de les cançons nominades. Bruce Cohen ha lamentat que la cançó de Cher You haven't seen the last of me, de la pel·lícula Burlesque, no hagi estat nominada, tot i que va guanyar un Globus d'Or. A la gala sí que actuaran Randy Newman interpretant We belong together de Toy Story 3, Mandy Moore i Zachary Levy cantaran a duet I see the light, del film d'animació Enredados i Gwyneth Paltrow Coming home, que ella mateixa interpreta a Country Song.

L'absència de la nit serà l'anglesa Diplo, nominada amb A. R. Rahman i Rollo Armstrong per la cançó If I rise, de 127 horas, que no estava disponible per a la gala. Els productors han substituït la cantant per Florence Welch, del grup anglès Florence + the machine.

stats