Cultura 22/03/2012

El consum de cocaïna va ser determinant en la mort de Whitney Houston

La causa oficial de la mort de la cantant Whitney Houston va ser un ofegament accidental en què van jugar un paper els seus problemes cardíacs i el consum de cocaïna

Efe
1 min

Los AngelesLa causa oficial de la mort de la cantant Whitney Houston va ser un ofegament accidental, segons ha informat aquest dijous l'oficina forense del comtat de Los Angeles (Califòrnia).

La investigació ha revelat que en la seva mort també van jugar un paper els seus problemes cardíacs i el consum de cocaïna.

Houston va ser trobada submergida en una banyera plena d'aigua a l'interior d'una habitació de l'hotel Beverly Hilton, de Los Angeles, un succés que es relaciona directament amb el consum de cocaïna per part de la cantant.

En les posteriors anàlisis toxicològiques realitzades es van descobrir restes de cocaïna i metabòlits (les substàncies que queden després de la descomposició d'un fàrmac per part de l'organisme) que "van contribuir a la mort", segons l'informe de l'oficina forense.

També es van trobar restes de marihuana, xanax, Flexeril i Benadryl, però no van resultar ser un factor determinant en el decés de l'artista.

Així mateix es va descartar qualsevol indici d'acte delictiu en la mort de Houston.

Pel que fa als problemes vasculars a què es refereix el comunicat de l'oficina forense, fan al·lusió a una arteriosclerosi, o enduriment de les artèries.

stats