Música
Cultura 27/04/2011

La música catalana contemporània, convidada als Cairo Contemporary Music Days

El guitarrista Àlex Garrobé inaugurarà el festival i el conjunt instrumental bcn216 realitzarà tres concerts a la plaça Tahrir del Caire

Redacció
1 min

BarcelonaLa música contemporània catalana serà la convidada d'honor del festival Cairo Contemporary Music Days, que tindrà lloc del 28 d'abril al 3 de maig i enguany estarà dedicat als màrtirs del 25 de gener.

El recital de guitarra d'Àlex Garrobé obrirà el festival i l'1 de maig tindrà lloc un concert dirigit per José María Sánchez-Verdú, en què s'interpretaran peces d'Agustí Charles, Benet Casablanques i Mateu Malondra, entre d'altres autors catalans i mallorquins. L'òpera Gramma es presentarà el 2 i 3 de maig, en col·laboració amb el Neue Vocalsolisten Stuttgart.

Un altres dels concerts destacats és el de bcn216; el conjunt instrumental de l'Auditori de Barcelona actuarà a la plaça Tahrir del Caire. Completaran les actuacions musicals les taules rodones i master classes a càrrec dels músics.

Els Contemporary Music Days són hereus de l'esperit de cooperació de l'Alexandria Contemporary Music Biennale i tenen com a objectiu la difusió internacional de la música contemporània egípcia i els vincles entre el món àrab i la Unió Europea.

stats