Cultura 26/04/2012

El vot per correu a les eleccions de la junta directiva de la SGAE es podria haver doblat

El vot electrònic hauria augmentat "el doble o més del doble", segons el portaveu de la SGAE, Sabino Méndez, tot i que encara no hi ha dades oficials. L'elecció per sorteig dels interventors causa polèmica

Efe
1 min

MadridEl portaveu de la SGAE, Sabino Méndez, ha avançat que la participació per correu en les eleccions per triar la nova junta directiva de l'entitat, que han començat a les 10 del matí, seria "el doble o més del doble" que en els darrers comicis. Malgrat que encara no hi ha dades oficials, Méndez ho considera "un indici que els socis han reaccionat a la crida a les urnes".

El portaveu de l'entitat també ha fet públic que s'han plantejat queixes del sistema d'elecció dels interventors de les meses electorals, però ha defensat com s'ha gestionat el procés: "Hi ha 73 candidats, suposaria una dificultat enorme que tots exercissin com a interventors. Es va pactar un sistema per sorteig que ens semblava el més neutre, però sempre hi pot haver algú que no estigui d'acord". Méndez ha recordat que existeix una Comissió Electoral que vetlla pel funcionament adequat dels comicis.

stats