REPORTATGE
Cultura 08/07/2012

Com es cuinen els festivals d'estiu

L'Empordà concentra la majoria de festivals de música que es fan a l'estiu a Catalunya. Ens posem el casc, ens enfilem a les bastides i tallem males herbes per conèixer de primera mà com es creen els espais

Ara
1 min
Albert Mallol, director musical de Porta Ferrada

BarcelonaL'estiu esquitxa les comarques gironines de festivals musicals, que han consolidat una marca i s'han convertit en referents indiscutibles de la vida cultural del país. La proliferació de concerts en una mateixa zona s'explica per la quantitat de segones residències i d'hotels que, juntament amb el clima i l'entorn privilegiat, atreuen al voltant de 750.000 estiuejants cada any.

Els festivals complementen l'oferta turística, gastronòmica i patrimonial empordanesa. Hi ha propostes de petit, mitjà i gran format, per a tots els paladars i recursos econòmics, amb programacions d'un únic o diversos estils.

Porta Ferrada, Cap Roig i Peralada, els tres grans de la Costa Brava, tendeixen cada cop més a l'eclecticisme per acostar-se a tota mena de públics conservant alhora la seva empremta.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats