Cinema
Cultura 23/03/2011

El món del cinema i la cultura recorden Liz Taylor

"La seva aportació artística a la indústria del cinema és incalculable", ha manifestat el president de l'Associació de Cinema Americà

Redacció
1 min

BarcelonaLes reaccions del món de la cultura i el cinema a la mort de Liz Taylor se succeeixen. "Acabem de perdre un dels gegants de Hollywood, però sobretot hem perdut una persona increïble", ha lamentat Elton John, amic personal de l'actriu.

"Estic molt trist", ha expressat Franco Zeffirelli, que va dirigir l'actriu a La mujer indomable l'any 1967. "Hem perdut una figura memorable a qui he tingut l'oportunitat de conèixer i amb qui he treballat dues vegades. De dives com ella no n'hi ha més".

El president de l'Associació del Cinema Americà, Chris Dodd, ha manifestat que "la seva aportació artística a la indústria del cinema és incalculable". Per a Dodd, "el seu talent ha resistit el pas del temps i ha transcendit de les generacions de cinèfils". Ha afegit que Liz Taylor "va ser una icona d'Amèrica".

Sir Michael Caine, que va treballar en una ocasió amb Taylor, l'ha recordat com "una dona guapa, una actriu meravellosa, i una gran persona". Per a George Michael, Liz Taylor "ha fet molt per ajudar en els darrers vint-i-cinc anys als malalts de sida".

L'enterrament de l'actriu tindrà lloc a finals de setmana en una cerimònia privada i la família ha demanat que, en lloc de flors, es facin arribar donatius a la fundació Liz Taylor, que té com a objectiu la lluita contra la sida.

stats