MODA
Cultura 10/07/2012

La setmana de la moda: aquest dimarts arrenca el 080 i divendres el The Brandery

A Pedralbes desfilaran del 10 al 13 de juliol dissenyadors com Guillermina Baeza, Lurdes Bergada i Syngman Cucala o TCN i a la Fira del 13 al 15 hi haurà concerts de La Casa Azul, la Mala Rodríguez i Miranda Makaroff

Ara
1 min
Un model de la col·lecció d'Alexis Reyna

BarcelonaAquesta és la setmana de la moda a Barcelona. Des d'aquest dimarts i fins divendres se celebra la passarel·la 080 al Palau de Pedralbes, amb l'objectiu "de convertir Barcelona i Catalunya en el referent de creativitat, innovació, generació i projecció del disseny en el sector de la moda".

Entre els dissenyadors de les desfilades d'aquests quatre dies són Miranda Makaroff per Lydia Delgado, Miriam ponsa, Desigual, Guillermina Baeza, TCN, Lurdes Bergada i Syngman Cucala, Alexis Reyna, entre altres.

A partir de divendres el focus de la moda es desplaçarà a la Fira de Barcelona, al The Brandery, el saló que va substituir el Bread&Butter i que és un aparador internacional de tendències per artistes consolidats i nous talents.

Obert a tots els públics, hi haurà una programació de concerts de primera, amb actuacions de The Human League, La Casa Azul i djs barcelonins, Amable i GatoTV (divendres), la Mala Rodríguez, els DJ2D (dissabte) i els joves Stand Up Against Heart Crime amb la 'it girl' Miranda Makaroff als plats.

stats