Música
Cultura 20/10/2011

El nou disc de Tom Waits ja sona a internet

'Bad as me' es pot escoltar en línia de forma gratuïta a través de la pàgina web www.badasme.com

Efe
1 min
El cantant californià, Tom Waits.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } Tom Waits ha habilitat la web www.badasme.com perquè els seus seguidors puguin escoltar Bad as me, el primer disc d'estudi de l'artista en set anys.

Per accedir-hi, els interessats han de completar un senzill registre en la pàgina, amb el qual rebran per correu electrònic un codi, que és el que permet escoltar el disc en streaming a través d'aquesta mateixa web fins aquest divendres.

Bad as me es publicarà en CD i en vinil el dimarts 24 d'octubre, data a partir de la qual també es podrà comprar en format digital. L'edició de luxe del CD incorporarà tres cançons més i un llibre de 30 pàgines amb lletres i fotos preses per Waits.

A l'agost, en l'anunci del llançament d'aquest disc, el 25è de la seva carrera, el músic va informar que Bad as me poleix la seva música anterior i "apunta cap a una nova direcció".

En aquest àlbum, Waits ha comptat amb la col·laboració d'un equip de músics veterans i, com és habitual des del 1980, amb la seva dona, Kathleen Brennan, que ha treballat com a productora i és autora d'algunes cançons

Conegut per la seva veu aspre, per la seva connexió amb la generació Beat i per la seva combinació de blues, jazz i vodevil en les seves cançons, Waits ha estat distingit amb dos premis Grammy per Bone Machine (1992), millor disc de música alternativa, i per Mule Variations (1999), millor disc de folk actual.

stats