TEATRE
Cultura 13/09/2011

'Els bojos del bisturí' exclusiu per a lectors de l'ARA

En les funcions del 16 al 21 de setembre el descompte per als lectors supera el 50% del preu de l'entrada

Redacció
1 min
Teatre Condal

BarcelonaEls lectors del diari ARA tindran l'oportunitat de veure la comèdia esbojarrrada Els bojos del bisturí de Ray Cooney al Teatre Condal per menys de la meitat del seu preu: només 12 € (quan l'entrada normal costa 29 €). Els 'dies ARA' són el divendres 16 de setembre (21 h), el dissabte 17 de setembre (18.30 i 21.30 h), el diumenge 18 de setembre (18.30 h), el dimarts 20 de setembre (21 h) i el dimecres 21 de setembre (21 h).

Per aconseguir-les, només cal que entreu al web de Telentrada clicant aquí, trieu la vostra població, seleccioneu una de les cinc funcions 'Ara', confirmeu la data i seleccioneu el descompte per a 'Lectors del diari Ara' i el número d'entrades que voleu comprar (amb targeta de crèdit).

L'espectacle, dirigit per Àngel Llàcer, és un vodevil ple d'enganys, disfresses, sobresalts i nervis. El Dr. Guillem Salgado és a punt de donar la conferència més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada de la infermera Melón amb qui va tenir una relació amorosa fa 18 anys, fruit de la qual va tenir un fill. L'intent per part del protagonista d'evitar una catàstrofe professional i personal provocarà un seguit de mentides on es veurà embolicat tot l'hospital i la seva esposa. Tot pot passar en aquests moments abans de la conferència.

PER COMPRAR L'ENTRADA, CLICA AQUÍ

stats