OBITUARI
Cultura 23/07/2011

Les estrelles tuitegen en memòria de Winehouse

Kelly Osbourne, Demi Moore o Ronnie Wood dediquen tuits a la família de la cantat anglesa

Redacció
1 min

BARCELONALa primera famosa a tuitejar sobre la mort d'Amy Winehouse ha estat Sarah Brown, dona de Gordon Brown, segons recull l'Independent. "Tristes, tristes notícies d'Amy Winehouse, gran talent, veu extraordinària, tràgica mort. Condolències per la família"

La cantat i actriu Kelly Osbourne ha escrit: "No puc ni respirar de tant com estic plorant per la pèrdua d'una de les meves millors amigues. T'estimo, Amy, i mai oblidaré l'Amy real".

La seva col·lega de professió, la cantant LeAnn Rimes: "RIP Amy Winehouse. Molt trist veure que tan talent ha marxat i que la seva vida hagi acabat en tragèdia. Estic molt trista".

Lily Allen: "Darrere la tristesa no hi ha res més a dir. Era una ànima perduda, que descansi en pau".

La reina del burlesque Dita Von Teese li ha dedicat: "Devastador. Vaig passar estones extraordinàries amb l'Amy. Una vegada em va cantar durant hores. Va ser bonic i emotiu. Una gran pèrdua".

L'actriu Demi Moore ha escrit a Twitter: "Veritables males notícies sobre Amy Winehouse. El meu cor pensa en la seva família. Que la seva ànima trobi la pau".

Ronnie Wood dels Rolling Stones ha dedicat el seu xou a Absolute Radio d'avui a Winehouse. "És una pèrdua trista d'una amiga amb molt talent".

stats