Música
Cultura 10/12/2010

La família de Morente declara que el cantaor continua "estable i igual"

Mitanjançant un comunicat la família ha desmentit qualsevol declaració anterior que li han atribuït. També afirma que no hi cap informe mèdic escrit sobre el seu estat

Efe
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Enrique Morente es troba "estable i igual" des que va ser traslladat a l'UCI dilluns 6 de desembre, quan el doctor Enrique Moreno li va intervenir per segona vegada a la Clínica de la Llum, i no hi ha cap informe mèdic escrit sobre el seu estat, segons el primer i únic comunicat que ha fet la seva família. Segons aquest comunicat, remès des de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), cap de les informacions que s'han transmès fins ara atribuïdes a la família Morente han estat realitzades per ella.

La família agraeix l'interès i l'afecte mostrat "cap a la figura del mestre Enrique Morente" i aclareix que "l'única declaració que pot fer" és que el cantaor granadí va ser intervingut quirúrgicament a la clínica La Luz, pel doctor Enrique Moreno i el seu equip, els dies 4 i 6 de desembre.

"En espera d'una informació més precisa per oferir-los, els fem saber que des de la segona intervenció, Enrique Morente es troba a l'UCI de la clínica referida, es troba estable i igual i hi ha un compàs d'espera fins a veure l'evolució del mateix". En l'actualitat, agrega la nota, la família no disposa de cap "informe mèdic per escrit" sobre l'estat de salut del malalt.

stats