CINEMA
Cultura 20/07/2012

Es cancel·la el Festival de Cinema Negre de Manresa

L'organització anul·la la 14a edició del certamen perquè no tenia assegurat cap ajut públic a part del de l'Ajuntament i no havia aconseguit prou patrocini privat

L.s.
1 min
Cartell del 13è festival de Manresa

BarcelonaL'Associació del Festival de Cinema de Manresa, organitzadora del Festival Internacional de Cinema Negre, ha anunciat la suspensió de la 14a edició del certamen que s'havia de fer el proper novembre per no tenir assegurats els ajuts de les administracions.

FECINEMA havia previst un pressupost de crisi, però esperava tenir espònsors. Com que no s'han complert les expectatives de patrocini privat, l'entitat ha optat per no arriscar-se i "no rebaixar la qualitat ni retrocedir en la trajectòria del certamen". Només l'Ajuntament de Manresa s'havia compromès amb l'organització del Festival de Cinema Negre a no retallar pressupost.

L'Associació que gestionava el festival diu que buscarà noves fórmules i formats d'exhibició. "Hem iniciat el treball per proposar un certamen 'online', en el qual tinguin cabuda curtmetratges, llargmetratges, guions i còmics, i on la interactivitat sigui molt més elevada mercès als recursos tecnològics", han escrit en un comunicat.

stats