MÚSICA
Cultura 10/11/2011

El final de gira de Sanjosex inaugura el BarnaSants

El concert serà el 26 de gener a la sala Luz de Gas der Barcelona i s’enregistrarà per ser editat en breu com a disc en directe

Ara
1 min
Sanjosex

BarcelonaEl festival BarnaSants de cançó d’autor arriba a la dissetena edició i arrenca el proper 26 de gener amb al concert de Sanjosex a la sala Luz de Gas de Barcelona. Sanjosex tancarà la gira del disc Al marge d’un camí (2010) després de dos anys de concerts.

El concert s’enregistrarà per donar peu a un futur disc en directe i deixar constància del moment que viu la banda formada per Carles Sanjosé (veu i guitarra), Xarim Aresté (guitarra elèctrica), Miquel Sospedra (baix), Richie Álvarez (teclats) i Pep Mula (bateria). Les entrades ja són a la venda.

La nova edició del BarnaSants se celebrarà des de finals de gener fins a inicis d’abril, i durà als escenaris catalans una seixantena de concerts a càrrec de gairebé 75 artistes, dels quals 20 presentaran nou disc. La programació combinarà noms destacats de l’escena catalana com Dani Flaco, Marc Parrot, Feliu Ventura o Quico Pi de la Serra, amb d’altres convidats internacionals com la uruguiana Rosana Taddei o la camerunesa Kareyce Fotso.

stats