Cinema
Cultura 14/03/2012

El gos de 'The artist' soparà amb Obama

Uggie serà un dels convidats al sopar anual que el President dels Estats Units ofereix als corresponsals de premsa de Washington a la Casa Blanca

Ara
1 min
Uggie

BarcelonaCada any, el President dels Estats Units organitza un sopar per als corresponsals de la premsa destinats a Washington, una reunió en to informal on no és difícil que també s'hi deixin caure celebritats del món de l'espectacle.

Enguany, per exemple, s'ha conegut que el gos Uggie –un dels protagonistes del film guanyador de l'Oscar 'The artist'– serà un dels assistents al sopar. La idea, però, no ha sigut d'Obama, sinó de l'editor del diari 'Washington Times', Ed Kelley, que ha convidat al sopar el popular gosset, que així podrà tornar a fer servir la corbata de llaçet que ja va dura a la cerimònia dels Oscars i la dels Globus d'Or. L'acompanyant d'Uggie serà el seu entrenador personal, Omar Van Mullen.

Encara es desconeix, però, si els cuiners de la Casa Blanca preparen un menú especial per al gosset i també amb quina cara el rebrà Bo, el gos d'Obama. La resposta, el proper 28 d'abril.

stats