MÚSICA
Cultura 22/06/2012

El 14 de juliol se celebrarà Montjuïc de Nit, la 'nit blanca' de Barcelona

Els 18 festivals de la ciutat programen deu escenaris repartits per la muntanya amb les actuacions gratuïtes de Le Petit Ramon, Manos de Topo, Joan Amèric o Achilifunk

Ara
1 min
Nit de Montjuïc

BarcelonaEl dissabte, 14 de juliol, a la muntanya de Montjuïc, s'hi farà la 5a edició de Montjuïc de Nit, la nit blanca de Barcelona. Des de les 8 del vespre i fins a les 4 de la matinada, la música prendrà la muntanya de forma ininterrompuda amb prop de 50 concerts d'entrada lliure programats pels festivals més reconeguts de la ciutat.

A més, museus i centres d'art ubicats a la muntanya com el CaixaForum, la Fundació Joan Miró, el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch faran jornada de portes obertes fins a la 1 de la matinada i es podran visitar les seves exposicions.

Aquest any, els 18 festivals que hi participen proposen un ventall d'estils musicals ampli, grups com The Pinker Tones, Brighton 64, Sidonie, Hurricäde, Big Dani Pérez, Maria del Mar Bonet i Manel Camp, Very Pomelo, D'Callaos, ZPU, Manos de Topo, Flamenco Lab Taller de Músics, Cris Juanico, Guillamino, Cargo, Esperit!, Achilifunk, Pegasvs, Le Petit Ramon i El Pont d'Arcalís. Fins i tothi haurà un Piknic Électronik per a tots els públics amb alguns dels millors DJ del moment.

Tota la programació, aquí.

stats