Gent
Cultura 27/09/2011

Fan fora de l'avió una de les protagonistes de 'L World' per petonejar la seva nòvia

Una hostessa de Southwest Airlines va obligar a l'actriu Leisha Hailey i a la seva parella a abandonar l'avió amb l'argument que és "una companyia familiar"

María José Gómez
2 min
L'actriu i cantant Leisha Hailey

BarcelonaLeisha Hailey, una de les protagonistes de la sèrie de televisió The L World, que retratava la vida d'un grup de lesbianes de Los Angeles a la primera dècada del segle XXI, ha engegat una campanya contra l'aerolínia nord-americana Southwest després que la fessin fora d'una avió per besar-se amb la seva nòvia, Camila Grey. L'actriu i cantant va mostrar la seva indignació a través del Twitter. "He estat discriminada per @SouthwestAir –va piular–. Una hostessa va dir que aquella era una aerolínia familiar i que fer-nos petons no estava bé". També va relatar com les van "escortar fora de l'avió per haver-nos molestat per la qüestió" sense que ningú retragués a l'hostessa la seva actitud.

Haley, que interpretava la reportera bisexual Alice Pieszecki a The L World i actualment forma part del grup musical Uh Huh Her, demana a la companyia que es disculpi públicament i que li tornin els diners del vol. Alhora demana als homosexuals que facin boicot a Southwest Airlines per "promocionar els treballadors homòfobs". "Des de quan mostrar afecte per algú que estimes és il·legal? M'agradaria saber què considera Southwest Airlines com a 'família'. Conec a un munt de famílies del mateix sexe i m'agradaria presentar-los-hi. Fes boicot @SouthwestAir si ets gai. No els hi agradem" va etzibar al seu compte de Twitter.

Per la seva banda, l'aerolínia ha explicat la seva versió dels fets a través d'un comunicat en què diu que la tripulació havia rebut les queixes "de diversos passatgers que consideraven el comportament excessiu". La nota de la companyia també afirma que la tripulació és responsable de la comoditat de tots els clients i que va adreçar-se a Leisha Hailey i a Camila Grey "per motius de comportament i no de gènere" i afegeix que si va fer fora de la nau la parella va ser perquè "la conversa havia pujat a un nivell que era millor resoldre a terra, en comptes de durant el vol". Tanmateix, Southwest Airlines conclou el comunicat assegurant que estan treballant per oferir als "passatgers implicats" les seves disculpes "per no haver complert les expectatives".

stats