Música
Cultura 27/11/2010

Barbra Streisand narra el seu amor pel disseny

No és exactament com obrir la teva casa als convidats en una festa d’estiu, però per a l’actriu i cantant Barbra Streisand i els seus fans, està molt a prop.

Bob Tourtellotte (Reuters)
2 min
Fa 40 anys que Streisand és una estrella mundial

Los AngelesAquesta setmana Streisand ha vist com el seu primer llibre arribava a les llibreries, però no es tracta de les memòries d’una estrella que ha brillat a films com Funny girl' o 'Tal com érem', ni explica com va fer àlbums que han venut 71 milions de còpies.

Per al seu debut com a autora, Streisand ha escrit sobre el seu amor per l’arquitectura, l’art, els mobles i el paisatge a My passion for design. Però no ens tornem bojos amb el títol perquè a dins, l’estrella explica coses de la seva vida i carrera que van influir la manera com va dissenyar la casa dels seus somnis a Malibu, Califòrnia.

“Crec que això el fa més interessant”, diu Streisand sobre l’ús de la primera persona. “La gent fa temps que em demana que escrigui la meva autobiografia, però no ho vull fer encara”, diu. “Així és com veig el món avui, i com de meravellós és per a mi”, afegeix.

El ‘coffee table book’ editat per Viking porta els lectors als anys de planificació de viatges de Streisand, construint i moblant un terreny que s’assembla a una granja de Nova Anglaterra del segle XIX amb graner, molí, casa principal, la casa de la iaia i fins i tot galliner.

No és la primera casa que la cantant ha dissenyat per ella mateixa. De fet, és una més de moltes, incloses una d’estil Art Deco i el seu apartament de Nova York. Però és la casa on Streisand i el seu marit James Brolin passen la majoria del temps és, en una paraula, força còmoda.

A més dels tocs personals del llibre, l’àvida fotògrafa Streisand va fer ella mateixa la majoria de les fotografies.

stats