Música
Cultura 19/12/2011

Els mobles de Michael Jackson se subhasten per un milió de dòlars

Un dels armaris venuts conservava un missatge escrit pel cantant sobre el calendari de la gira 'This Is it'

Reuters
1 min

Un mes després que Conrad Murray fos acusat d'homicidi involuntari de Michael Jackson, el Rei del Pop va convertir-se en protagonista d'una subhasta on es van poder adquirir obres d'art, objectes de decoració i mobles de la casa que el cantant tenia a Los Angeles.

La subhasta, que va tenir lloc a Julien's Auctions, va atraure compradors d'arreu del món i va triplicar el preu estimat. Entre d'altres peces, es van vendre els mobles d'una habitació d'estil victorià per 25.075 dòlars. Al vidre de l'armari encara hi havia un missatge escrit per Jackson on hi deia "entrenament, perfecció març abril al màxim maig", en referència a la preparació de la gira This Is It que havia de tenir lloc a Londres el juliol del 2009.

"Qualsevol cosa associada a Michael Jackson és altament col·leccionable", reflexionava Darren Julien, des d'un rellotge del segle XVIII fins a una rèplica d'una obra de Ticià. El capçal adornat del llit que presidia l'habitació on es va trobar el cos del cantant, el 25 de juny de 2009, va ser retirat de la subhasta el mes passat per desig de la família.

stats