Moda
Cultura 18/02/2011

La moda pren Madrid

Noms consolidats i joves creadors presenten les seves col·leccions a la 53a edició de Cibeles

Efe
1 min
La 'belle epoque' inspira Jesús del Pozo

MadridJesús del Pozo ha donat el tret de sortida a la 53a edició de la passarel·la Cibeles, on fins dimarts que ve es presentaran les col·leccions per a la propera tardor-hivern. A més dels 42 dissenyadors participants, entre els quals destaquen Alianto o Davidelfin, també sonen els noms dels absents a la cita: Elio Berhanyer, María Barrios –per baixa maternal–, Antonio Alvarado i Míriam Ocariz.

Al llarg del dia d'avui desfilaran Roberto Verino i Devota & Lomba i demà serà el torn d'Amaya Arzuaga i Victorio & Lucchino, entre d'altres. Davidelfin, Ailanto i Javier Larrainzar seran els principals protagonistes de la jornada de diumenge. Dilluns, la passarel·la acollirà la moda íntima d'Andrés Sardá a més de les propostes de Sita Murt, TCN i Alma Aguilar. Tancaran la cita les col·leccions dels consagrats Elisa Palomino, Nicolás Vaudelet o Martin Lamothe.

A més dels 45 dissenyadors de 'renom', Cibeles dóna protagonisme a quaranta nous creadors a través de la passarel·la Off i l'EGO. El colmillo de Morsa, Etxebarria o América Pérez són algunes de les marques que desfilaran a l'EGO.

El saló, que aquest any es pot seguir íntegrament a través d'internet, presenta com a novetat el Coolpeople en Cibeles, la desfilada dels millors internautes per donar a conèixer la indumentària dels joves contemporanis.

stats