MÚSICA
Cultura 10/10/2011

Mor l'exbaixista de Weezer, Mike Welsh

El músic, de 40 anys, va ser trobat mort en un hotel de Chicago. Els seus excompanys de grup lamenten la pèrdua

Ara
1 min
Mikey Welsh

BarcelonaL'exmembre de Weezer, Mike Welsh, baixista del grup de rock nord-americà entre 2000 i 2001, va ser trobat mort dissabte en un hotel de Chicago. Les causes de la mort encara s'han de determinar.

Els seus excompanys de grup han lamentat la inesperada desaparició del músic, que tenia 40 anys, a través del seu compte de Twitter: "Estem en xoc i profundament tristos per sentir aquestes horribles notícies, el nostre amic, rocker i company a Weezer @mikeywelsh71 ha mort. T'estimem Mickey", recull NME.

Welsh va entrar a Weezer el 2000 en substitució de Matt Sharp, baixista original del grup, que el va abandonar el 1998. Welsh va formar part de la banda nord-americana en l'època del tercer disc de Weezer, l'anomenat disc verd, que incloïa els èxits Island in the sun i Hash pipe.

Welsh va deixar Weezer el 2001 després de patir un atac de nervis i de cometre un intent de suïcidi. Darrerament s'havia dedicat a l'art. En les setmanes anteriors a la seva mort va fer una sèrie d'enigmàtics tuits. Un d'ells, publicat el 26 de setembre, deia: "He somiat que moria a Chicago el proper cap de setmana (un atac de cor mentre dormia). Necessito fer testament avui mateix".

stats