Teatre
Cultura 10/06/2013

El musical 'Boig per tu' ja té repartiment

L'obra dirigida per Ricard Reguant basada en les cançons de Sau tindrà com a actors i actrius Ferran González, Júlia Creus, Cristina Murillo i Roger Borrull, entre d'altres

Ara
1 min

Barcelona'Boig per tu', el musical teatral escrit per Joan Gallart i basat en les cançons de Sau, ja ha triat el grup d'actors i actrius que participaran en l'obra dirigida per Ricard Reguant. El repartiment inclou noms amb experiència en altres musicals com ara Ferran González, Cristina Murillo, Lídia Ibáñez, Roger Borrull, Ona Pla, Roc Olivé, Òscar Monclús, Mònica Macfer, Xavier Melero i Neus Pàmies, i debutants com ara Júlia Creus, Carla Mercader i Pol Nubiala.

'Boig per tu' és un muntatge coral amb 14 actors i 5 músics que tocaran en directe 25 cançons de Sau, arranjades per Pep Sala, que portarà la direcció musical de l'obra. La coreografia la dirigirà Maite Marcos.

El musical, produït per Silencio Rodamos, s'estrenarà al Teatre Atlàntida de Vic el 12 d'octubre i després de fer una petita gira per capitals catalanes aterrarà al Barts de Barcelona el 2 de desembre, on farà temporada fins a finals de gener.

stats