Fotografia
Cultura 20/03/2013

125 anys del National Geographic en 10 fotografies

La societat científica ha promogut més de 10.000 estudis des de l'any 1888. La revista publicarà dos volums per celebrar l'efemèride a l'abril i al maig

Acn
1 min

BarcelonaTot va començar fa 125 anys a Washington, el 13 de gener del 1888, quan un grup d'intel·lectuals de diversos àmbits van fundar la National Geographic Society, una organització que volia acostar al gran públic els avenços científics i l'exploració geogràfica. Des de llavors, la revista que va fundar l'associació s'ha estès per tot el món a través de les 37 edicions locals amb què compta.

National Geographic celebra els seus 125 anys amb la publicació de dos volums en dues entregues de National Geographic Espanya, una al mes d'abril i una altra al mes de maig. La directora de la revista 'Viajes National Geographic', Caterina Miloro, ha explicat que serà "un llibre on s'hi trobaran les fotos més icòniques i les expedicions més importants". Miloro ha mostrat la seva satisfacció perquè RBA, empresa editorial de la revista, té la versió de National Geographic Espanya, 'Viajes National Geographic', que es fa amb periodistes espanyols, i 'Historia de National Geographic', "una revista que va sortir a Barcelona i s'està exportant al món". En aquest sentit, ha apuntat que aquest mes s'ha publicat la versió francesa i en fa dos que es publica a Itàlia.

stats