MÚSICA
Cultura 08/11/2011

Últims dies per votar l'artista revelació de 2011 en els Premis ARC de la música catalana

Dilluns 16 s'entregaran els premis que atorga anualment l’Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya. El millor artista revelació s'escull per votació popular

Ara
1 min
Andrea Motis és una jove que sap molt bé el que vol. Aquest dissabte actua al Coliseum amb el seu mestre i amic Joan Chamorro.

BarcelonaL’Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya (ARC) lliurarà el dimecres 16 de novembre els seus guardons anuals, els Premis ARC, per distingir les propostes musicals i escèniques catalanes més rellevants de la temporada.

Per primera vegada el Premi a l'Artista Revelació s'escollirà per votació popular. Fins divendres 11 de novembre el públic pot votar els seus candidats a través del Facebook d’ARC, i dilluns 14 es farà públic el guanyador del premi. Entre tots els participants se sortejaran entrades per a la gala d'entrega dels premis, que se celebrarà dilluns 16 a la sala Luz de Gas i que comptarà amb les actuacions en directe d’Andrea Motis & Joan Chamorro Sextet, Pastora i Mazoni.

Una altra de les novetats és la creació del Premi Especial del Jurat a l’esdeveniment musical de l’Any 2011, que s’entregarà al grup Sopa de Cabra per la seva gira Concerts 25 anys de Sopa de Cabra

Els membres d’ARC votaran els guanyadors de les 10 categories dels premis entre una llista de 41 finalistes. Entre els nominats hi ha Antònia Font, Mishima, Mazoni, La Iaia, Standstill, Astrud, Maika Mokovski, Pau Vallvé, Joan Colomo, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, Sanjosex, Sílvia Pérez Cruz i Javier Colina, Andrea Motis i Joan Chamorro, Marc Ayza, La Pegatina, Las Migas, l'Orquestra Achilifunk, Els Trons i la Sant Andreu Jazz Band, entre d'altres.

stats