Patrimoni
Cultura 16/05/2012

Tot Xavier Montsalvatge en un clic

L'eina virtual que forma part dels actes commemoratius del centenari del naixement del compositor català

Acn
1 min
Captura de la pàgina principal del nou web dedicat a la figura i l'obra de Xavier Montsalvatge, que es presenta aquest dimecres

BarcelonaXavier Montsalvatge disposa ja d'una pàgina web monogràfica sobre la seva persona i obra. El web s'ha desenvolupat al llarg d'un any de treball de recerca, selecció i revisió de materials de tot tipus, la majoria pertanyents a l'arxiu de la família Montsalvatge. Inclou un apartat on s'ordenen cronològicament totes les obres del compositor i permet saber on i quan es va estrenar cada peça, a més d'una breu descripció. També es pot consultar l'extensa discografia de Montsalvatge així com una bibliografia que inclou dos llibres del músic i sis altres volums que giren entorn de la seva figura. Els continguts estan disponibles en català, castellà i anglès.

Actiu des de fa setmanes, l'enllaç www.montsalvatgecompositor.com el presenta el seu creador, Francesc Lladó, aquest dimecres a la seu de l'SGAE a Catalunya, ja que l'entitat ha col·laborat amb la Comissió del Centenari de Xavier Montsalvatge en la seva confecció.

stats