Cinema
Cultura 09/11/2011

El productor de la cerimònia dels Oscars, acomiadat per dir que "assajar és de mariques"

Brett Ratner, director de 'X-Men: la decisió final' i 'Un golpe de altura', també va comentar la seva vida sexual a un xou radiofònic

Ara
1 min
Brett Ratner

BarcelonaLa polèmica de la setmana a Hollywood té nom i cognom: Brett Ratner, director responsable d'èxits com X-Men: la decisió final i la saga Hora punta, va ser objecte d'una allau de crítiques quan va declarar a l'estrena d'Un golpe de altura, el seu darrer film, que "assajar és de mariques", en un col·loqui amb el públic posterior a la projecció de la pel·lícula. Poc després, al xou radiofònic de Howard Stern, el director va discutir obertament la seva fugaç relació amb l'actriu Olivia Munn, que havia revelat en un llibre detalls sexuals íntims sobre Ratner, com ara que li agradava masturbar-se sobre ella mentre menjava gambes crues. Ratner va desmentir aquest fet, tot i que va reconèixer que "se l'havia tirat un parell de vegades" temps enrere.

Tanta franquesa ha sigut massa per a la conservadora Acadèmia de Hollywood, que havia encarregat a Ratner la producció de la futura cerimònia dels Oscars. Ahir, l'Acadèmia va comunicar que Ratner renunciava a l'encàrrec i, poc després, el director emetia un comunicat disculpant-se per les seves declaracions, qualificant-les de "penoses i estúpides", i anunciant la intenció d'emprendre "accions reals" durant les properes setmanes per ajudar a eradicar el "fanatisme" que ell mateix havia promogut.

Ratner és qui va escollir Eddie Murphy com a presentador de la propera cerimònia dels Oscars, una aposta personal que va provocar molt recel. Es desconeix si l'actor, que havia treballat amb Ratner a Un golpe de altura, serà qui finalment dirigirà la cerimònia o si l'Acadèmia de Hollywood buscarà un substitut.

stats