Cinema
Cultura 19/12/2011

Un professor universitari, acomiadat per haver suspès James Franco

José Angel Santana, que impartia l'assignatura Direcció d'actors II a la Universitat de Nova York, ha denunciat el centre per despatxar-lo després de tombar l'actor per faltar a 12 de les 14 classes del programa

Efe
1 min
James Franco a '127 hores'

BarcelonaEl New York Post informa que el professor de la Universitat de Nova York José Angel Santana ha denunciat el centre per haver-lo despatxat, argumentant que el motiu de l'acomiadament és que abans ell havia suspès l'actor James Franco, estudiant del centre.

Santana ha dit que va atorgar la qualificació D al protagonista de 127 hores perquè aquest amb prou feines va assistir a dues de les catorze classes de la seva assignatura, Direcció d'actors II, que és part del currículum de Belles Arts en què l'intèrpret està matriculat. El professor, de 58 anys, ha assegurat que l'actor va reaccionar al suspens posant-lo en ridícul públicament i que al cap de poc el seu departament va prescindir dels seus serveis.

Segons Santana, Franco actuava com "un rebel que no s'assabenta de res" en la resta de les assignatures, però els professors li posaven bones notes perquè la presència de l'actor a les aules era un reclam important per al centre. "La Universitat de Nova York ha fet tots els possibles per guanyar-se el favor de James Franco, això segur", esgrimeix l'antic professor.

Després del seu pas per la Universitat com a estudiant, James Franco va tornar-hi com a professor convidat aquesta tardor per impartir-hi un curs sobre com adaptar poesia en curtmetratges.

stats