Cultura 31/05/2011

La promotora de música clàssica Euroconcert tanca les portes

L'empresa cancel·la els seus projectes immediats, entre ells la temporada de concerts al Palau de la Música

Acn
1 min

BarcelonaLa promotora de música clàssica Euroconcert ha comunicat el cessament definitiu de les seves activitats professionals després de 26 anys de dedicació. Euroconcert ha pres la decisió davant la pressió produïda per la crisi general i, en particular, per les conseqüències econòmiques derivades del suport de les institucions públiques i dels organismes privats que fins al moment han permès en gran part el manteniment dels projectes i realitzacions musicals. Euroconcert cancel·la els seus projectes immediats: la temporada de concerts al Palau de la Música; el Cicle d'Orgue a la catedral de Barcelona; el cicle Música i Músics de Catalunya i la gestió com a Agència de Concerts.

En el mateix comunicat, l'empresa Euroconcert "lamenta profundament les decisions, contràries a la seva voluntat, que l'han empès a una situació insostenible i d'extrema dificultat".

"Euroconcert és conscient d'haver portat a terme una trajectòria professional caracteritzada per un segell propi i peculiar", expressa en el mateix text fet públic aquest dilluns, i afegeix que "el rigor, l'interès i la qualitat -i, en molts moments, la gosadia- han estat els eixos de la seva actuació fins al dia d'avui".

stats