Música
Cultura 09/11/2011

El raper Heavy D mor sobtadament

La policia de Los Angeles descarta la possibilitat d'homicidi

Efe
1 min
Heavy D en una actuació recent

Los ÀngelesEl raper Heavy D, conegut pel seu gran èxit Now that we found love, va morir ahir a la tarda sobtadament, a l'edat de 44 anys, a Los Angeles.

L'artista, de nom real Dwight Arrington Myers, va perdre el coneixement al carrer, al barri de Beverly Hills a les 11.30 h. del matí. Els serveis d'emergència, quan van arribar, van veure que el raper ja havia recobrat el coneixement. Tot i el seu trasllat d'urgència a l'hospital Cedars-Sinaí, Heavy D va morir a les 13 h. per causes que encara s'investiguen. La policia afirma que no hi ha cap indici que la mort hagi sigut un homicidi.

Heavy D va començar la seva carrera com a líder del grup Heavy D and the Boyz, amb qui va debutar amb el disc Living large l'any 1987. L'any 1991 va arribar a la fama mundial amb la cançó Now that we found love. En els darrers anys havia gravat discos més orientats al raggamuffin, la fusió de hip-hop i reggae. El passat vuit d'octubre va participar en l'homenatge a Michael Jackson que es va celebrar a Gal·les, on va interpretar la cançó Jam amb La Toya Jackson.

stats