MÚSICA
Cultura 11/02/2011

Shakira estrena el videoclip 'Sale el sol'

El vídeo, que va ser rodat a Barcelona, mostra una Shakira més íntima però igualment intensa. És el segon 'single' del seu últim disc, que ja és platí a l'Estat

Redacció
1 min
Shakira, al clip de 'Sale el sol'

BarcelonaAvui s'estrena el vídeoclip de "Sale el sol", el segon senzill de l'àlbum homònim de la cantant colombiana. El vídeo, que es pot veure a través de YouTube, va ser rodat a Barcelona i mostra una Shakira bastant menys explosiva que en vídeos anteriors com ara "La tortura", "Loba" i "Gypsy". En aquesta ocasió, la cantant ha deixat els seus caracterísics moviments de maluc i els balls seductors per una actitud molt més continguda i íntima.

Amb aquest últim disc, Sale el sol, Shakira continua encadenant èxits i reconeixements. A més d'arribar a disc de platí a l'Estat espanyol, aquesta setmana ha aconseguit 13 nominacios als Billboard Latin Music Awards 2011. La colombinana, que ara tindrà residència a Bellaterra, és l'artista femenina amb més candidatures. A més a més, és l'única que està nominada a un mateix premi amb dues cançons diferents: Loca i Waka Waka, que opten a la descàrrega digital de l'any. També està nominada com a millor artista social de l'any i com a gira de l'any.

stats