Moda
Cultura 20/06/2011

El 080 s'instal·la a la Universitat de Barcelona

La passarel·la de moda tindrà lloc entre el 12 i el 15 de juliol a l'edifici històric de la UB. Entre les firmes participants destaquen les consolidades TCN i Mango

Redacció
1 min

BarcelonaL'edifici històric de la Universitat de Barcelona s'omplirà de moda entre el 12 i el 15 de juliol amb motiu de la vuitena edició del 080 Barcelona Fashion. Fins a divuit creadors presentaran les seves col·leccions per a la primavera-estiu del 2012.

La principal novetat de la passarel·la és la participació de marques catalanes consolidades internacionalment, com TCN o Mango. L'objectiu és incrementar les sinergies entre la indústria i el talent creatiu i reforçar els vincles entre els àmbits del disseny, producció, distribució i promoció de la moda catalana. El 080 també comptarà amb el showroom, el punt de trobada per a professionals del sector i on també tindran lloc activitats paral·leles al voltant de la moda.

El Consorci de la Comerç, Artesania i Moda ha donat a conèixer les firmes assistents al 080. A més de TCN i Mango, hi participaran la guanyadora de la passada edició, Krizia Robustella; tres noms habituals de la passarel·la, com Josep Abril, Miriam Ponsa o Celia Vela; l'internacional Toni Francesc; i els creadors Karlotalaspalas, Montse Liarte, Manuel Bolaño, Brain&Beast, Jan iú Més i Juan Pedro López. Els internacionals Omar Kashoura i Yiorgos Eleftheriades, a més de les novetats de Mal-Aimée, Steffie Christiaens i Josep Ehud completen els dissenyadors de la vuitena edició del 080.

stats