Gastronomia
Cultura 13/12/2010

49 restaurants competeixen per fer la millor tapa de Barcelona

L'escolliran els comensals, que podran degustar les racions al preu de 2,4 euros amb canya inclosa

Ricard Martín
1 min
El Cavamar hi participa amb seitons escabetxats

BarcelonaQui li pot dir que no a una tapa? Quasi ningú. Sota aquesta premissa, el Gremi de Restauració de Barcelona ha endegat la segona edició del concurs De Tapes per Barcelona, que des de demà fins al 19 de desembre permetrà degustar una especialitat diferent en 49 restaurants i bars de la ciutat. I l'oferta és immillorable: la tapa surt a 2,4 euros amb canya inclosa. Els clients podran votar per elegir la millor ració a la web www.detapesperbarcelona.com i participaran en un sorteig de premis.

La bona acollida de la primera edició, amb 25.000 tapes servides i 124.000 visites a la web, ha fet que enguany els restaurants que hi participen hagin augmentat fins a 49. El Cavamar (seitons escabetxats), Sésamo (croqueta de bolets amb tòfona blanca), Chardonnay (patata emmascarada amb foie) o coca de tomàquet i sardina (La Llavor dels Orígens) són alguns dels locals que participen en aquesta saborosa promoció.

Per afavorir la participació del públic en aquest concurs, tothom que participi en les votacions entrarà en el sorteig d'un menú gastronòmic per a dues persones i dos ordinadors personals de deu polsdes. En l'anterior edició va guanyar el concurs la tapa tempura de gambes amb romesco d'El Reloj.

stats