Teatre
Cultura 27/11/2010

Palma celebra els primers premis Escènica

El Teatre Principal de la capital mallorquina acull els guardons del món escènic balear

Efe
1 min
Rodo Gener presentarà els premis

PalmaQuaranta candidats seleccionats pel jurat opten als dotze premis que es lliuraran al millor Espectacle, Direcció, Actor, Actriu, Espectacle de Teatre Infantil, Espectacle de Dansa, Text Original, Dramatúrgia, Escenografia, Il luminació, Vestuari i Música, ha informat el Consell de Mallorca.

Els guardons han estat promoguts per la revista Fanteatre i compten amb la col.laboració de, a més del Teatre Principal, el departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma.

Els deu membres del jurat que han seleccionat els candidats són els crítics Xisco Rotger, Marisa Morant, Emili Gener, Elisenda Farré, Juan Antonio Pérez de Mendiola, i Javier Matesanz, a més de Josep Ramon Cerdà, delegat de Teatre del Govern de les Illes Balears, la programadora Carlota Oliva, la productora Marga Forteza, i Xesc Perelló, coordinador de la càtedra Juli Ramis de la UIB.

La gala de dilluns, que tindrà lloc a les 22:00 hores i serà emesa per IB3 Televisió, comptarà amb els actors Rodo Gener i Miquel Artigues com presentadors de l'acte.

stats