Cultura 13/08/2012

La tragèdia romàntica de Mishima aterra a l'Empordà

S.m.
1 min
A Cap Roig es podrà escoltar L'amor feliç, l'últim èxit del quintet barceloní.

El quintet barceloní, liderat per David Carabén, no decep quan puja a l'escenari. És ja una banda veterana, que ha actuat una infinitat de vegades als escenaris d'arreu del país i ha triomfat quasi sempre. Mishima exhibeix seguretat i rotunditat. El so és impecable, però Carabén no és un home gèlid, també sap arribar a l'audiència. Ho podran comprovar els que dimarts es congreguin a l'escenari del Festival Jardins de Cap Roig. La banda, que acaba de publicar el seu sisè àlbum, L'amor feliç , presentarà les noves cançons.

Mishima ha aconseguit convertir-se en representant i símbol d'una generació que troba en les seves lletres una espècie de guia espiritual o una manera de qüestionar-se. A l'Empordà es podrà escoltar un dels seus grans èxits, L'última ressaca, que reflexiona sobre una de les mentides més repetides, "No tornaré a beure mai més"; la poètica La vella ferida , o l'angoixant Els crits . No tot ha de ser transcendental. Al Festival Jardins de Cap Roig el quintet també tocarà Els vespres verds , en què Carabén juga i es pregunta què fem amb les cançons, o Ulls salvatges , que parla de l'amor, les passions i el desig. La banda també recordarà velles cançons com Tornaràs a tremolar , Guspira, estel o carícia i L'olor de la nit.

Amb Mishima actuarà Bremen, una banda barcelonina de pop-rock que va començar a caminar fa dos anys. La seva és una formació clàssica amb guitarres elèctriques i acústiques, baix i bateria.

stats